Reken- en spellingbootcamp

Op school wordt er veel aandacht geschonken aan het inoefenen en automatiseren van bij voorbeeld de tafels. Maar soms is dat niet genoeg en vragen ouders wat zij thuis kunnen oefenen met de kinderen op het gebied van automatiseren.

Dit oefenen kan op veel verschillende manieren, maar soms wil het maar niet lukken tot grote frustratie van zowel aan de kant van de ouders als van het kind.

Zoekt u voor uw kind extra hulp bij rekenen, taal en spelling zonder de frustraties thuis en aangeboden op een actieve manier? Wij kunnen deze hulp bieden!

Door middel van bewegend leren zorgen wij ervoor dat kinderen met afwisselende opdrachten de leerstof oefenen.
Tijdens het rennen, springen, klimmen, glijden, gooien en rollen zijn de kinderen met de leerstof bezig die zij lastig vinden of extra moeten (in)oefenen.
Doordat wij werken in kleine groepjes krijgen de kinderen de hulp die ze nodig hebben.
Ieder kind werkt met een eigen leerdoel en op het eigen niveau. Wij bedenken daar passende en sportieve activiteiten bij.

Benieuwd naar onze werkwijze? Uw kind is van harte welkom voor een proefles.

Wij kunnen helpen! Iedere woensdag van 14:15 tot 15:00 geven wij bootcamps afgestemd op de behoeften van het kind.

WhatsApp 06-30 431 433

 

 

Bewegend leren bij jou op school?
Je kan er bijna niet meer omheen, bewegend leren. Je doet met de kinderen in de klas vast wel eens een energizer tussendoor om even te bewegen in de klas. 
Maar hoe pak je het bewegend leren nu echt goed aan?

Sylvia kan jouw school en/of stichting hierbij helpen. Door middel van een workshop, training of een implementatietraject neemt zij jullie mee in de wereld van bewegend leren. 

Na deze workshop of training weet je wat goede bewegend leer activiteiten zijn, hoe je deze zelf kunt vormgeven en kan je de volgende dag al direct aan de slag met materialen die jullie waarschijnlijk al in huis hebben. 
Zijn jullie juist op zoek naar goed, duurzaam en materiaal dat breed inzetbaar is? Ook daar kan Sylvia jullie mee helpen. 

Mail naar sylvia@skills2move.nl