Boek bewegend leren

Om het bewegen in de klas meer te stimuleren, heeft Sylvia een boek geschreven: “Bewegend leren | Een praktische handleiding voor het basisonderwijs”.

In dit boek worden meer dan 50 werkvormen uitgelegd die je in de klas kunt inzetten. Het boek is vooral bedoeld voor leerkrachten van groep 3 tot en met 8, maar kan ook zeker worden gebruikt door collega’s die lesgeven in de onderbouw. In dit geval zul je zelf iets creatiever met de opdrachten om moeten gaan.

Hieronder kun je een pagina uit het boek bekijken, zodat je zelf kunt bepalen of dit boek voor jou van meerwaarde is tijdens het lesgeven. Het boek kost 17,50 euro, dit is inclusief BTW en verzendkosten. Voor verzending buiten Nederland brengen wij extra verzendkosten in rekening.

Mocht je overtuigd zijn en het boek graag willen aanschaffen, dan kan dit via de webshop. Heb je vragen? Stuur een berichtje via het formulier op deze pagina. We helpen je graag!

Ondanks dit boek, merken wij helaas dat er nog veel collega’s zijn die niet goed weten hoe ze de klas in beweging kunnen krijgen en tegen de praktische zaken van het bewegen aanlopen. Daardoor moeten er nog teveel kinderen stil zitten tijdens de les. En dat is zonde, want steeds meer onderzoeken laten zien hoe belangrijk het bewegen in de klas is.

Om leerkrachten hier mee te kunnen helpen, geven wij ook workshops over bewegend leren. Zo geven wij niet alleen kinderen, maar iedereen de Skills 2 Move!

Bestel hier het boekje bewegend leren

12 + 14 =