Bewegend leren bij jou op school?
Je kan er bijna niet meer omheen, bewegend leren. Je doet met de kinderen in de klas vast wel eens een energizer tussendoor om even te bewegen in de klas. 
Maar hoe pak je het bewegend leren nu echt goed aan?

Sylvia kan jouw school en/of stichting hierbij helpen. Door middel van een workshop, training of een implementatietraject neemt zij jullie mee in de wereld van bewegend leren. 

Na deze workshop of training weet je wat goede bewegend leer activiteiten zijn, hoe je deze zelf kunt vormgeven en kan je de volgende dag al direct aan de slag met materialen die jullie waarschijnlijk al in huis hebben. 
Zijn jullie juist op zoek naar goed, duurzaam en materiaal dat breed inzetbaar is? Ook daar kan Sylvia jullie mee helpen. 

Mail naar sylvia@skills2move.nl 

 

Reken- en spellingbootcamp
Op school wordt er veel aandacht geschonken aan het inoefenen en automatiseren van bij voorbeeld de tafels. Maar soms is dat niet genoeg en vragen ouders wat zij thuis kunnen oefenen met de kinderen op het gebied van automatiseren.
Dit oefenen kan op veel verschillende manieren, maar soms wil het maar niet lukken tot grote frustratie van zowel aan de kant van de ouders als van het kind.
Wij kunnen helpen! Iedere woensdag van 14:15 tot 15:00 geven wij bootcamps afgestemd op de behoeften van de klant.
Geef ouders onze gegevens door, wij zorgen voor de rest! WhatsApp 06-30 431 433